Computer Maintenance Rétság Számítógép és PC szerviz

Ismerje meg ön is az informatika világát!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főoldal Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

Vásárlási feltételek
Computer Maintenance Rétság

Megrendelések elfogadása:
Az áruk az oldalon megtekinthetők, azokról minden információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon.

A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.

Megrendelést leadni e-mailben és telefonon lehet.  A megrendelés elfogadásáról és a szállításról mindenképpen e-mailben, telefononon egyeztetni szükséges, a megrendelés elfogadása csak ettől kezdve érvényes. A Computer Maintenance Rétságnak előre utalással a számla elküldését követően vagy készpénzben van lehetősége fizetni a megrendelt áru átvételekor. Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül visszautasítsa megrendelését, vagy csökkentse a megrendelt tételek számát.

Termékek garanciája:
Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. A termékek adatlapján feltüntetett ideig. Használt számítógépekre, monitorokra 2 év, használt laptopokra 2 év garanciát vállalunk.

Szállítási feltételek:
A weboldalon található termékek szállítási határideje Rétság 25 km körzetén kívülre 4-5 munkanap, amennyiben a Vásárló munkanap 11 óráig elküldi rendelését. A munkanapon 12 óra után vagy munkaszüneti napokon leadott rendelések a leadást követő negyedik munkanap kerülnek kiszállításra. Rétság 25 km körzetén belül a kiszálítást, átadást mi végezzük el a megrendeléstől számított 1-2 napon belül. Amennyiben nincs raktáron a megrendelt termék, az Eladó értesíti a Vásárlót a termék várható szállítási időpontjáról. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette. A házhoz szállítás munkaidőben 8 és 18 óra között történik. Ezen időtartamon kívül nincs lehetőség a megrendelt áru szállítására.

Árak és házhozszállítási díjak:
A termékek kiszállítás díja Rétság 25 kilométeres körzetében ingyenes. Egyéb esetben a kiszállítás díja a futárszolgálat aktuális díjszabása szerint fizetendő. A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget, előre utalással a számla elkészülte után vagy készpénzben az áru átvételekor utánvéttel köteles kifizetni az Eladónak. A Computer Maintenance az árváltoztatás jogát fenntartja.

A termék visszaszolgáltatása
A Vásárló a vásárlás napjától 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Vásárló elállási jogát a meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vásárló indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a termé(ke)ket visszaszolgáltatni, a Vásárló által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti Vásárlónak. Amennyiben a terméket a Vásárló üzemképtelen állapotban vette át, és a Vásárló a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével és kéri a termék kicserélését, az Eladó a terméket kicseréli.

Műszaki segítség:
Minden technikai kérdés megoldásában rendelkezésére áll ügyfélszolgálatunk e-mailben és telefonon.

A honlap korlátolt felelőssége
Annak ellenére, hogy arra törekszünk, minél pontosabb és naprakészebb információk jelenjenek meg a webáruház honlapján, elképzelhető, hogy olyan adatok szerepelnek a honlapon, amelyek már nem érvényesek, pontatlanok vagy bármilyen más hibát tartalmaznak. Nem vállalunk felelősséget a honlap tartalmáért, működéséért, információtartalmáért vagy bármilyen rajta elhelyezett információért.
A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállalnak a webáruház használatából eredő esetleges károkért. Ez a korlátolt felelősség kiterjed minden részletre, és bármilyen káreseményre vonatkozik: közvetett vagy közvetlen korlátolt kár, kiegyenlítő kár, különleges kár, esetleges kár, büntető kár, súlyos kár, veszteséggel vagy haszon-, illetve jövedelemvesztéssel járó kár, amely Ön vagy egy harmadik fél által keletkezik a weboldal, illetve az ahhoz tartozó hiperhivatkozások használata során. Amennyiben egy termék hibás áron vagy hibás adatokkal szerepel, tipográfiai hibákból eredően, azért a Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget.

Adatvédelem:
Akár mobiltelefon számát, akár otthoni címét kérjük el, a Computer Maintenance Rétság és szerződéses partnerei az Ön személyes adatait kizárólag kérésének teljesítésére. Esetenként előfordulhat, hogy tájékoztatót szeretnénk küldeni ajánlatokról vagy különleges termékekről. Ha azonban nem kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel további információkkal és termékekkel kapcsolatban, mi természetesen tiszteletben tartjuk kérését. Minden alkalommal tájékoztatjuk Önt, ha személyes adatait rögzítjük. Személyes adatait nem adjuk el más vállalatoknak. Ahol csak lehetséges, biztosítjuk, hogy átnézhesse vagy javíthassa személyes adatait. A Computer Maintenance Rétság webhelye tartalmazhat harmadik fél honlapjára mutató hivatkozásokat. A Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget a harmadik felek adatvédelmi elveiért, illetve az általuk biztosított tartalomért vagy termékekért. Az internet fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük adatvédelmi elveinket.

Linkek:
A weboldalon szerepelhetnek más weboldalakra linkek, amelyeket egy harmadik fél üzemeltet. A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállal azon oldalak tartalmára és működésére vonatkozóan.

Visszajelzések, észrevételek:
Minden visszajelzést, véleményt, információt szívesen veszünk, amely a webáruház kialakításával, működésével kapcsolatos. Kérjük tartsa szem előtt, hogy visszajelzését nem bizalmas információként fogjuk kezelni. Véleményét elmondhatja telefonon, illetve leírhatja e-mailben. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja meg.

Azáltal, hogy Ön a webáruházon keresztül termékeket rendel, elfogadja a fenti Vásárlási Feltételeket.

A computer Maintenance Rétság adatai:

Bánszki János
Műszaki informatikus mérnök
Egyéni vállalkozó
Adószám: 65622371-1-32
Nyilvántartási szám: 16760680
Statisztikai számjele: 65622371620123112
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: http://www.computer-maintenance.hu
Telefon: 06 20 9344559
Cím: 2651 Rétság, Szőlő utca 22.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Facebook

Látogatók

Ma77
Tegnap102
Hónapban1585
Múlt hónapban3224
Évben24245
Összesen31221
Napi maximum436
Botok42
Start2023-Dec-01

Online

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Vállalkozás adatai

Bánszki János
Műszaki informatikus mérnök
Egyéni vállalkozó
Egyéni váll. nyilv. szám: 16760680
Adószám: 65622371-1-32
Alanyi adómentes, áfamentes számlát állítok ki minden vásárlásról!
Közösségi EU adószám: HU65622371
Email: jbanszki@gmail.com
Telefon: 06 20 9344559
Üzlethelyiség nincs!
Telefonos bejelentkezés szükséges!
Cím: 2651 Rétság, Szőlő utca 22.

Partnereink

Ma 2024. június 16., vasárnap,
Jusztin napja van.
Holnap Laura, Alida és Alina napja lesz.

Statisztika

Tagok : 39
Tartalom : 18
Webcímek : 2
Tartalom találatai : 306373